Univers Jove 2023 (Ripoll)

El passat dimarts 7 de febrer el Departament d’Instal·lacions i Manteniment de l’IES Santa Eugènia va ser convidat a participar en l’Univers Jove de Ripoll, una fira d’orientació professional.

L’Univers Jove és la fira de l’orientació acadèmica que es realitza a la comarca del Ripollès. Al llarg d’aquesta els i les joves poden informar-se sobre les oportunitats formatives, descobrir els diferents estudis i conèixer experiències formatives d’èxit que els ajudarà en la seva tria d’uns estudis i d’una professió.

A la fira s’hi troben centres que promocionaven els estudis universitaris i els mòduls professionals, tant de grau mig com de grau superior. L’IES Santa Eugènia va contribuir a la publicitat dels cicles formatius de GM i GS, al ser l’únic centre on s’imparteixen aquests estudis tècnics a la província:

De la família d’instal·lació i manteniment:

  • GRAU MIG:
    • Instal·lacions de producció de calor.
  • Instal·lacions frigorífiques i de climatització.
  • GRAU SUPERIOR:
  • Tècnic superior de de desenvolupament de projectes tèrmics i de fluids.

De la família d’energia i aigua:

  • GRAU SUPERIOR:
  • Eficiència energètica i energia solar tèrmica.

L’institut de Santa Eugènia oferta els quatre cicles formatius amb una fórmula que l’alumne pot adquirir 2 títols  en 3 anys.

Agraïm que es compti amb nosaltres per a realitzar esdeveniments informatius acadèmics com aquest. Per nosaltres és un dia diferent en el que mostrem el que fem i com ho fem, apostant per una educació técnica de qualitat.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s